ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Als nieuwsgierige Zo Zit Dat lezer wil jij natuurlijk álles weten. Het kan je niet gek genoeg zijn. Dat komt dan goed uit! Je kunt namelijk 5x Terry Dentons echt serieus geweldige gids voor alles winnen! Lees snel verder en doe mee!

Vet vreemde feitjes

Terry Dentons echt serieus geweldige gids voor alles staat vol met de gekste weetjes waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten. Wist je bijvoorbeeld dat het heelal vooral bestaat uit… niets? Of dat de kern van de aarde bestaat uit gesmolten metaal? Na het lezen van dit boek ben je gegarandeerd de slimste slimmerik van het schoolplein en krijg je zelfs je ouders eronder. En dat wil je toch?!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee.

Winnen met Zo Zit Dat

Iedereen houdt van winnen, toch? Hoe leuk is het daarom dat je met Zo Zit Dat zo ontzettend veel kunt winnen! Je vindt in elke Zo Zit Dat minimaal twee winacties bij de Doordenker en Verboden Te Vervelen. Daarnaast kun je elke maand meedoen aan de winactie uit de nieuwsbrief en maak je ook op Instagram kans op de gaafste prijzen. Genoeg voor iedereen om te winnen, dus doe snel mee! Je vind het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de meest bijzondere sporten, kun je leren schaken en leer je hoe zonnebrand werkt. Daarnaast kun je meedoen aan de geweldige Leven van een Loser-winactie waarmee je de gehele boekenreeks kunt winnen. Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Hoog tijd om een abonnement af te sluiten! Zo hoef je nooit meer iets van Zo Zit Dat te missen!

 

Foutje gezien? Vertel het ons!