ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hé jij! Jij maakt vijf keer kans om het nieuwste en te gekke deel van de boekenreeks Gekke Goden te winnen. Dit derde boek, Gekke Goden en de Olympische Spelen, past perfect in de Olympische zomer waar we ons nu in bevinden. Lees snel verder en doe mee!

Gekke Goden en de Olympische Spelen

Als de school van Kakdonis en zijn vrienden uitgedaagd wordt om aan een wedstrijd mee te doen zijn ze niet echt enthousiast. Een sportcompetitie tegen de Romeinse school? Dat zien ze niet zitten. Echte atleten zijn ze namelijk niet. Totdat oppergod Zeus zich laat verleiden tot een riskante weddenschap met zijn Romeinse tegenhanger Jupiter. De inzet: de woonplaats van de Gekke Goden, de berg Olympus. Gaat het Kakdonis, zijn vrienden en perfecte broer Adonis lukken om een manier te vinden om de Romeinen te verslaan? Je leest het in dit megagrappige boek. En maak je geen zorgen! Het maakt niets uit als je deel een en twee van deze knotsgekke serie nog niet gelezen hebt.

Ik wil meedoen!

Wil jij kans maken op het nieuwste boek van de Gekke Goden-reeks? Vul dan snel jouw antwoord op de onderstaande vraag in. Je maakt direct kans om een van de vijf boeken te winnen.

Zo Zit Dat 9

Heb je de nieuwste Zo Zit Dat al gelezen? Zoals altijd zit Zo Zit Dat weer tot de nietjes gevuld met alles wat jij weten wilt. Deze maand lees je onder andere over de vreemdste sportevenementen ter wereld. Heb jij weleens gehoord van het kampioenschap vrouwensjouwen? Of wat dacht je van het Saidai-Ji Eyo Hadaka Matsuri- festival? Da’s een hele mond vol hè? Na het lezen van de nieuwste Zo Zit Dat weet je precies wat het inhoudt.

Ik wil meer winnen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de Zo Zit Dat winacties? Check dan regelmatig Zozitdat.nl/winnen. Enne… vergeet ons niet te volgen op Instagram én jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan hoef je echt nooit meer een winactie te missen.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!