ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De doordenker uit Zo Zit Dat 9 opgelost? Deze maand win je niet één, maar twee topboeken. Het boek Scoren! vertelt je de tofste verhalen over Nederlandse topsporters. En met de grappige opdrachten uit Sloop dit boek! kun je helemaal los. Maarre… kijk uit dat je niet het verkeerde boek sloopt!

Scoren!

In het boek Scoren! lees je korte verhalen over alle grote Nederlandse sporters uit de geschiedenis. Hoe werd Daphne Schippers wereldkampioen en hoe won Tom Dumoulin de Giro d’Italia? Je leest het allemaal in Scoren!. Van elke sporter is een prachtig portret gemaakt inclusief een overzicht van al zijn of haar prestaties. Daarnaast zit dit boek boordevol interessante sportweetjes waar zelfs de grootste sportkenners nog wat van kunnen leren.

Sloop dit boek!

Boeken houden ervan om gebruikt te worden. En dat is precies wat je met dit boek gaat doen. Aan de hand van een boel leuke opdrachten ga je vouwen, scheuren, kleuren, knippen en knoeien. Alles wat je nog nodig hebt is je eigen creativiteit. Van een beetje onschuldig slopen is nog nooit iemand slechter geworden, toch?

Ik weet het antwoord

Dus jij hebt de Doordenker op bladzijde 11 van Zo Zit Dat 9 opgelost. Lekker bezig! Vertel ons het antwoord en wie weet in jij deze twee toffe prijzen!

Winnen

Prijzen winnen is het leukste wat er is. Daarom kan je bij Zo Zit Dat elke vier weken meedoen aan de tofste winacties. Zo kun je deze maand de hele Leven van een Loser-reeks winnen. Wie wil dat nou niet?! Een overzicht van alle winacties vind je op Zozitdat.nl/winnen.

Zo Zit Dat 9

Heb jij de laatste Zo Zit Dat nog niet in huis? Tijd om daar iets aan te veranderen! Wil je zeker zijn dat je nooit meer een Zo Zit Dat mist? Sluit dan vliegensvlug een abonnement af.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!