ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bram vindt zichzelf geweldig, maar wij weten wel beter. Benieuwd naar zijn nieuwste ongemakkelijke avontuur? Je kunt de gehele Leven van een Loser-reeks ter waarde van € 239,85 winnen door antwoord te geven op de volgende vraag.

Leven van een Loser

De boeken uit deze retegrappige reeks zijn de logboeken van hoofdpersoon Bram Botermans. Aan de hand van kleine handgeschreven tekstjes en tekeningen krijg je een inkijk in het onhandige leven van Bram. In het nieuwste deel van de Leven van een Loser-reeks volgen we Bram op vakantie naar het camperpark. Niet echt spannend zou je zeggen. Of toch wel? Ineens moet Bram een manier vinden om zijn hoofd boven water te houden. Je leest er alles over in dit hihihilarische boek.

Ik wil winnen

Wil jij kans maken op de gehele Leven van een Loser-reeks inclusief zijn nieuwste avontuur? Vul dan snel de onderstaande vraag in.

Verboden te Vervelen

Je vond deze winactie als eerst in de rubriek verboden te vervelen op pagina 46/47 van Zo Zit Dat 9. In Verboden Te Vervelen brengen we jou elke vier weken weer helemaal op de hoogte van al het leuks dat er te beleven valt. Een mooi museum, spannend spel of boeiend boek: je leest het allemaal in Zo Zit Dat. Enne… op Instagram is het zelfs elke vrijdag Verboden Te Vervelen-vrijdag. Zo krijg je wekelijks de beste doe-, kijk-, lees- en luistertips en hoef jij je écht nooit meer te vervelen. Volg ons nu!

Meer van Zo Zit Dat

Joehoe! De nieuwste Zo Zit Dat ligt weer in de winkel. Dat betekent weer genoeg grappige strips, bijzondere weetjes en toffe feitjes voor jou om te verslinden. Je haalt de nieuwste Zo Zit Dat nu via Lossebladen.nl. Wil je toch liever een abonnement? Je vindt de beste acties én kunt meteen je abonnement aansluiten hier.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!