ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij daar, grappenmaker! Laat jij iedereen lachen met de leukste moppen en raadsels? En is het je droom om jouw grap in Zo Zit Dat te zien staan? Goed nieuws! Je droom kan zomaar werkelijkheid worden. Lees snel verder!

Hi ha humor

Als echte grappenmaker en Zo Zit Dat-fan lees je regelmatig de grappigste grappen in de rubriek Verboden Te Vervelen. Dit is je kans om daar zelf aan bij te dragen! Stuur vandaag nog je beste grappen in en wie weet spot je die van jou binnenkort in Zo Zit Dat. Dat wil je!

Lever hier je moppen in

Vul hieronder je grappen in. Je mag zo vaak meedoen als je zelf wilt. Enne… vergeet je naam niet achter te laten zodat we je kunnen bedanken!

De nieuwste Zo Zit Dat

Misschien staat jouw grap wel in de nieuwe Zo Zit Dat. Dat wil je niet missen toch? Koop hier de nieuwste Zo Zit Dat en blader meteen door naar Verboden Te Vervelen. Geen grappenmaker, maar wil je toch elke vier weken Zo Zit Dat thuis ontvangen? Neem dan  een abonnement! Dan weet je zeker dat je alle Zo Zit Dat-uitgaven als een van de eersten in huis hebt en hoef je niets te missen.

Joost mag het weten

Joost beantwoordt in elke Zo Zit Dat vragen van jou, de Zo Zit Dat lezer! Waarom is poep bruin, welk dier is het sterkste en hoeveel verschillende kleuren zijn er? Joost zoekt het voor je uit. Heb jij een vraag voor Joost? Een kwestie die je al wekenlang dwars zit? Klik dan snel op deze link en stel je vraag aan Joost! En vergeet ons niet te volgen op Instagram. Vragen die het blad niet halen, worden daar regelmatig beantwoord.

Heb je een foutje gezien? Vertel ons!