ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In Zo Zit Dat 9 lees je over de gekste wedstrijden en competities. Zoals bijvoorbeeld het kampioenschap varkensroepen. Je bent vast benieuwd hoe het er bij zo’n kampioenschap aan toegaat. Nou dan ben je hier aan het goede adres! Scroll snel verder voor een hiiiiiiiiiilarische video!

Varkensroepen

Bij een wedstrijd varkensroepen proberen de deelnemers zo luid en creatief mogelijk hun varkens te roepen. Creatief zijn ze zeker. Je hoort gegarandeerd geluiden die je nog nóóit hebt gehoord! En waarschijnlijk ook nooit meer zult horen.

Bekijk het zelf

Goed, tijd voor de video. Ga er maar goed voor zitten. Laatste tip: gebruik je nu een koptelefoon? Zet het volume maar heel snel wat zachter. Je wilt écht geen gehoorschade oplopen door dit oorverdovende stemgeweld!

Zo Zit Dat 9

Meer lezen over de vreemdste wedstrijden? Goed nieuws! In Zo Zit Dat 9 staat een artikel over de waanzinnigste wedstrijden. Die wil je echt lezen. Haal Zo Zit Dat 9 hier! Heb je de nieuwste Zo Zit Dat al gelezen en kun je niet wachten op de volgende? Neem dan een abonnement! Dan weet je zeker dat je de nieuwste Zo Zit Dat én alle specials die daar bij horen als een van de eerste in huis hebt.

Meer lezen?

Je kunt nooit genoeg krijgen van Zo Zit Dat. Begrijpelijk! Daarom staat Zo Zit Dat vol met QR-codes. Scan er maar eens een met de camerafunctie van je smartphone. Deze QR-codes leiden je naar alle extra informatie en filmpjes die bij de artikelen horen. Zo kan je lekker online verder lezen en nóg slimmer worden. Zo kun je deze maand alle lezen over de ingewikkeldste spelregels van schaken. Kijk hier om alle artikelen te vinden die bij Zo Zit Dat 9 horen.

Heb je een foutje gezien? Vertel het ons!