ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Sinds vorige week ligt de nieuwe Zo Zit Dat in de winkel. Heb jij ‘m al helemaal uitgeplozen? En ben je benieuwd wat je er allemaal van hebt geleerd? Maak dan nu de quiz! Nog leuker: laat je vrienden ‘m ook maken en check wie van jullie de slimste is!

Zo Zit Dat 8

Heb jij Zo Zit Dat 8 nog niet gelezen? Wat een pech! De nieuwste Zo Zit Dat stroomt over van de leukste waterweetjes. Zo ontdek je alles over een bijzonder schateiland onder de Noordzee, lees je waar het water op Mars heen is en wat het verschil is tussen een zee en een meer. En alsof dat nog niet genoeg is zit Zo Zit Dat zoals altijd weer bomvol met leuke pranks, grappen, strips en lees je over de leukste games, tips en cheats in GameXP. Voor ieder wat wils dus. Haal nu de nieuwste Zo Zit Dat in huis!

Meer van Zo Zit Dat

Krijg jij geen genoeg van Zo Zit Dat? Goed nieuws! Je vindt in elke Zo Zit Dat QR-codes waarmee je online verder kunt lezen. Zo lees je hoe 20 mensen de reuzenpop Mocco laten lopen, en check je hier een video van een hihahilarische heremietkreeftenverhuizing. Of wil je testen hoe slim je bent met een quiz? Ga dan naar Zozitdat.nl/quizzen om alle Zo Zit Dat-quizzen te maken.

Winnen

Wie vindt het nou niet leuk om dingen te winnen? Niemand toch?! Je kunt bij Zo Zit Dat elke maand de tofste prijzen winnen door te puzzelen of door een vraag te beantwoorden. Heb je bijvoorbeeld de Doordenker op bladzijde 17 gezien? Lukt het jou om deze puzzel op te lossen, stuur dan hier je antwoord in. Als je het antwoord goed hebt, maak je direct kans om het spel Party & Co Junior te winnen. Hoe cool is dat?! Wil je geen winactie missen? Volg ons dan op Instagram, en kijk regelmatig op Zozitdat.nl/winnen.

 

Foutje gezien? Laat het ons weten!