ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nooit meer een telefoon met lege batterij. Met deze beresterke VR-i X3 powerbank (twv. €45,50) heb je binnen no-time je telefoon of tablet weer opgeladen. Zo kun je lekker lang gamen, muziek luisteren, filmpjes maken of tiktokken zonder je telefoon op te laden. Dat wil je! Lees gauw verder om te zien hij jij kans maakt op deze luxe powerbank.

Powerbank = laden terwijl je speelt

Tijdens een gigalange autorit naar je vakantieadres is er elk jaar weer één groot probleem: de batterij van je telefoon gaat op zo snel op. Zit je daar op de achterbank, auto’s te tellen. Gelukkig is er de perfecte oplossing. Want met de VR-i X3 powerbank kun je gamen, muziek luisteren en tiktokken tot je op je eindbestemming bent! Met deze luxe powerbank laad je al je telefoons, tablets en andere apparaten op. Dit doe je met het kabeltje van je apparaat óf draadloos. De krachtige powebank laadt je telefoon in supersnel tempo weer op. En dat terwijl jij lekker bezig bent. Zo gaat dat ritje ineens een stuk sneller!

Ik wil winnen!

Natuurlijk wil jij deze geweldige prijs winnen. Vul hieronder in wat jij het liefst op je telefoon of tablet doet. Misschien doe jij dat binnenkort ongestoord met deze superhandige powerbank.

Meer winnen

Winnen is leuk, toch? Wie vindt dat nou niet?! Check ook onze andere winacties op Zozitdat.nl/winnen. Zo kun je deze maand bijvoorbeeld het spel Party & Co junior winnen. Wil je écht niets missen? Schrijf je dan in het scherm hiernaast in voor de Zo Zit Dat-nieuwsbrief en zorg dat je ons volgt op Instagram. Zo weet je zeker dat je geen één winactie hoeft te missen.

Spiksplinternieuw

Hé jij daar, slimmerik, heb jij de laatste Zo Zit Dat al gelezen? Nee?! Ga snel naar lossebladen.nl om de laatste editie van Zo Zit Dat te kopen.