ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In Zo Zit Dat 8 zag je een foto van MOCCO. Deze reuzenpop werd speciaal voor de Olympische spelen in Tokio gemaakt. Maar wist je dat deze pop ook kan bewegen en zelfs kan praten?! Scroll snel verder voor een te gekke video.

MOCCO

Oost-Japan is zwaar getroffen door natuurrampen. Sinds bekend werd dat de Olympische spelen in Tokio plaats zullen vinden zoeken de Japanners naar een manier om deze regio in het zonnetje te zetten. De 10 meter hoge pop MOCCO reist in Oost-Japan rond en zal vóór de Olympische Spelen in Tokio aankomen.

Touwtrekken voor gevorderden

Normaal gesproken kunnen poppen zoals MOCCO door één persoon bestuurd worden. Maar deze pop is zó groot. Er zijn wel 20 mensen nodig om MOCCO te besturen. Iedereen heeft een touw waarmee hij een deel van de pop bestuurt. Van een afstandje lijkt het besturen van MOCCO net op een ingewikkelde dans. Ze moeten voorzichtig zijn om niet tegen elkaar aan te botsen. Enne… ook uitkijken dat al die touwen niet door de knoop gaan!

Hoe ziet dat er uit?

Je zult wel benieuwd zijn hoe die mega pop eruit ziet. De Belgische televisie maakte daar een mooie video over en die vind je hier.

Pop MOCCO is ontworpen door héél bijzondere mensen. Wie? Check Zo Zit Dat 8!

Meer zien?

Wil jij meer te gekke video’s zien? Ga dan nu naar Zozitdat.nl/filmpjes. Daar vind je onder andere een filmpje over de grote heremietkreeftenverhuizing, maar ook een filmpje over de evolutie van de dolfijn. Dat wil je echt zien!

De nieuwste Zo Zit Dat

De gloednieuwe Zo Zit Dat is vanaf vandaag in de winkel en online te krijgen. Je koopt Zo Zit Dat 8 hier! Wil je liever een abonnement op Zo Zit Dat, zodat je nooit meer iets hoeft te missen? Neem dan hier een abonnement.

Foutje gezien? Laat het ons weten!