ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het gaat niet zo goed met de aarde. De poolkappen smelten en door klimaatverandering zien we steeds vaker extreem weer. De aarde lijkt wel ziek! Maar door samen milieubewuste keuzes te maken kunnen we de aarde weer genezen.

Wat is milieubewust?

Bij een milieubewuste keuze kijk je naar het grote plaatje. Wat betekent jouw keuze voor jezelf en voor de natuur. Dat klinkt heel lastig, maar dat hoeft het niet te zijn hoor. Kies bijvoorbeeld om maximaal vijf minuten te douchen per dag. Dat is een kleine moeite, maar kan een mega verschil maken. Als iedere Nederlander dat zou doen bespaar je al 120 miljoen m3 water. Dat is evenveel water als in 48 duizend Olympische zwembaden bij elkaar! Zo zijn er een heleboel kleine dingen die je gewoon vanuit huis kunt doen die een enorm verschil maken. Stop met het gebruiken van wegwerpplastic, recycle je afval, douche minder warm en ga zo maar door.

Wat doe jij milieubewust?

Korter douchen of het afval recyclen zijn dingen waar gelukkig al best veel mensen aan denken. Maar misschien heb jij wel een veel beter idee om milieubewust door het leven te gaan. Of je idee nou groot is of klein en makkelijk uitvoerbaar of iets ingewikkelder, Zo Zit Dat is razenbenieuwd naar jouw oplossing voor een beter milieu. Laat het ons hieronder weten. Binnenkort zetten we de beste tips op een rijtje. Misschien is jouw tip wel de gouden tip!

Online verder lezen

Wist je dat er bij artikelen in Zo Zit Dat soms een QR-code staat? Scan die maar eens met je telefoon. Dan kom je uit op een website met extra informatie over dat artikel. Perfect voor als je geen genoeg van Zo Zit Dat kunt krijgen. Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al uit en wil je verder lezen? Scan dan nu de QR-code of klik hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!