ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tijd voor een feestje, met het spel Party & Co Junior. Superleuk om te spelen met je kersverse campingvrienden, je broers of zussen en je buren kunnen ook meedoen. Met de hilarische opdrachten waarbij je moet neuriën, gebaren of imiteren liggen jullie gegarandeerd in een deuk!

Party & Co Junior

Met Party & Co Junior is wordt het zeker weten één groot feest. Je kunt dit teamspel namelijk wel met 20 mensen spelen! Gooi met de dobbelsteen om de pion van jouw team over het speelbord te verplaatsen. Lukt het jullie om de vraag te beantwoorden, dan mag je nog een keer dobbelen. Of misschien moeten jullie wel een opdracht uitvoeren. Kan jij het verboden woord raden? Of hoor jij welk liedje er wordt geneuried? Lachen! Het team dat als eerst zijn pion over de finish krijgt heeft gewonnen. En daarna… nog een potje!

Ik wil winnen!

Deze zomer kan wel wat extra party gebruiken! Los dus snel de Doordenker in Zo Zit Dat 8 op. Als je het goede antwoord hebt gevonden maak je kans op één van de vijf spellen te winnen. Vul je antwoord hieronder in en laat je gegevens achter. Wie weet ligt dit spel binnenkort te blinken op jouw keukentafel. Psst… wel even met je ouders overleggen!

Zo Zit Dat 8

Heb jij de gloednieuwe Zo Zit Dat nog niet thuis? Geen probleem. Je hebt nog een paar weken om ‘m te kopen en de Doordenker op te lossen. Je koopt de nieuwe Zo Zit Dat hier. Wil je elke vier weken Zo Zit Dat als een van de eersten thuis ontvangen? Neem dan een abonnement.

Meer winnen

Bij Zo Zit Dat kun je altijd de tofste prijzen winnen. Deze vind je op Zozitdat.nl/winnen. Zo maak je nu kans om een superhandige powerbank te winnen. Daarmee kun je je telefoon opladen zonder oplader. En voor de echte spelletjesfanaat hebben we nog een geweldige winactie. Je kunt namelijk ook het fantastische bordspel Ezelen winnen. Hoe? Dat lees je hier.