ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

E. Z. E. L. Ezel! Het klassieke kaartspel Ezelen heeft een nieuw jasje gekregen. En wij mogen er 3 weggeven! Lees snel verder om te zien hoe je meedoet.

Jij mag de ezel zijn

In het simpele maar spannende spel Ezelen gaat het maar om één ding. Zo snel mogelijk vier dezelfde dierenkaarten verzamelen. Iedereen geeft elke ronde één kaart door. Heb jij je kwartet compleet? Snel! Pak een van de ezels! Pas als alle ezels zijn verspeeld wordt de verliezer aangewezen. Hij krijgt een letter, de E, de Z, nog een E en daarna de L. Ezel! Dat wil je écht niet!

Ik wil meedoen

Kans maken op deze prijs is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden. Wie weet krijg jij over een paar weken dit fantastische familiespel thuisgestuurd. Vraag je ouders wel even om toestemming, want om mee te kunnen doen, moet je ook je gegevens invullen.

Meer winnen

Er is niets leuker dan winnen, toch? Goed nieuws voor jou: bij Zo Zit Dat kun je héél veel winnen! Zo maak je bijvoorbeeld kans vet handige powerbank waardoor je de hele zomer ongestoord spelletjes kunt spelen op je telefoon. En los jij de Doordenker-puzzel op in het blad? Dan maak je kans op het spel Party & Co Junior. Blijf op de hoogte van álle winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Instagram

Volg jij Zo Zit Dat al op Instagram? Niet? Ga dat eens heel snel doen! Daar vind je wekelijks extra bijzondere weetjes, de leukste puzzels en maak je ook regelmatig kans op de leukste prijzen. Genoeg redenen om Zo Zit Dat nu te volgen.

De nieuwe Zo Zit Dat

Deze winactie vond je in de rubriek Verboden te Vervelen in Zo Zit Dat 8. Benieuwd welke dingen je nog meer kunt doen om je nooit meer te vervelen? Scoor de gloednieuwe Zo Zit Dat hier. Als jij elke vier weken als een van de eersten Zo Zit Dat wilt lezen kun je ook een abonnement nemen. Dan vallen de nieuwe Zo Zit Dat’s gewoon op je deurmat.