ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Een nieuwe Zo Zit Dat betekent natuurlijk weer een nieuwe quiz! Heb jij Zo Zit Dat 7 al uit? Lekker bezig! Doe nu de quiz en ontdek of je een beetje hebt opgelet. Enne… nog leuker: de de quiz samen met iemand anders en maak vet veel indruk!

In het speciale 3D-nummer ontdek je alles wat je moet weten over 3D. Zo lees je de bizarste 3D-weetjes, zie je het verschil tussen 2D- en 3D-games en leer je van de wereldberoemde straatkunstenaar Leon Keer hoe je een 3D-tekening bij jou op de stoep zet. En natuurlijk staat Zo Zit Dat zoals altijd weer vol met de grappigste strips en ongelooflijke feitjes. Kortom, genoeg redenen om de nieuwste Zo Zit Dat te lezen.

Verder lezen

Heb jij de QR-codes in Zo Zit Dat gespot? Scannen maar! Deze code brengt je naar alle website-artikelen met extra informatie of een leuke video. Speciaal voor de échte Zo Zit Dat-fans. Je leest bijvoorbeeld hoe Leon Keer augmented reality gebruikt om zijn kunstwerken tot leven te laten komen. En je kunt hier ook een te gekke video van een stuiterbal in slow-motion vinden.

Winnen

Met Zo Zit Dat kun je elke maand de vetste prijzen winnen. Zo maak je kans op het Nintendo Switch-spel Super Mario 3D World + Bowser’s fury. En stel je voor dat je het boek Programmeren voor Kinderen wint. Dan kun je misschien zelf wel een Mario-spel in elkaar leren zetten! Je vindt alle lopende winacties op www.zozitdat.nl/winnen.

Haal Zo Zit Dat in huis

Wil jij slimmer worden dan je ouders? Neem een abonnement op Zo Zit Dat. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste weetjes en feitjes. Eerst een los nummer proberen? Die vind je hier. En vergeet ons niet te volgen op Instagram, dan hoef je niets te missen.