ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben jij gek van gamen en droom je ervan om zelf de tofste games te maken? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Met het boek Programmeren voor Kinderen leer je alles wat je moet weten om zelf een topprogrammeur te worden. Wie weet win jij ‘m wel en maak jij wel het nieuwe Fortnite!

Coderen kun je leren

In het boek Programmeren voor Kinderen wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je een game moet bouwen. Je leert coderen en maakt kennis met programma’s als Scratch en Python. Daarnaast leer je hoe het er bij een computer aan de binnenkant aan toe gaat, en hoe je programmeren in het echt kunt gebruiken. Een echt leerboek, maar zeker niet saai. Het staat namelijk vol met de interessantste infographics en kleurrijke afbeeldingen. Wedden dat je ‘m in een ruk uit wil lezen?

Meedoen

Zie jij in jezelf een toekomstige programmeur? Geef dan heel snel antwoord op de volgende vraag en misschien win jij één van de vijf boeken die we mogen weggeven.

 

Winnen

Bij Zo Zit Dat vinden we het leuk om jou wat extra’s te geven. Daarom hebben we voor jou elke maand de tofste winacties met de coolste prijzen. Naast het boek Programmeren voor Kinderen kun je nog véél meer winnen. De winacties vind je op Zozitdat.nl/winnen. Zo kun je bijvoorbeeld het spel Super Mario 3D World winnen als je de doordenken in Zo Zit Dat 7 oplost!

Blijf op de hoogte!

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al gelezen? Niet?! Zorg dat je er nooit meer eentje mist en sluit hier een abonnement af. Zo Zit Dat 7 staat bomvol met álles wat je wilt weten over 3D. Daarnaast staat-ie uiteraard weer vol met de grappigste strips en interessante feitjes. Wist je trouwens dat we elke maand een nieuwsbrief versturen? Zo houden we jullie op de hoogte van wat er bij Zo Zit Dat gebeurt. Wil jij de nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan nu in.