ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wil jij weten welke meesterbreinen en waaghalzen er op de aarde hebben rondgelopen? En wat zij allemaal hebben ontdekt? Doe mee aan deze winactie en misschien win jij de Encyclopedie van Alle Belangrijke Ontdekkingen!

Bizarre onderzoekers

De geschiedenis van de mens staat barstensvol bizarre toevalligheden en bijzondere ontdekkingen. Wist je bijvoorbeeld dat iemand per ongeluk antibiotica ontdekte toen hij het raam van zijn laboratorium open had laten staan? Bizar toch!? De Encyclopedie van Alle Belangrijke Ontdekkingen staat vol met dit soort verhalen. Of je nou een beginnend uitvinder bent of gewoon graag leuke verhalen leest, dit boek wil je winnen!

Meedoen

We mogen drie keer dit geweldige boek weggeven. Wil jij kans maken op een van de drie encyclopedieën? Vul dan jouw antwoord op de vraag hieronder in en misschien win jij deze prachtige prijs wel!

 

Meer winnen

Hey jij! Jij houdt van prijzen winnen, toch? Goed nieuws voor jou: bij Zo Zit Dat geven we elke maand de tofste prijzen weg met lastige puzzels, of leuke vragen. Los bijvoorbeeld de Doordenker puzzel op en win het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Wil je weten wat er verder allemaal te winnen valt? Je vindt alle winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Verboden te vervelen

Heb jij ook zo’n hekel aan je vervelen? Begrijpelijk. Met Zo Zit Dat hoeft het nooit meer! Elke vier weken zit ons blad weer vol met de leukste spellen en anti-verveel tips in de rubriek Verboden te Vervelen. Wist je trouwens dat we daar elke vrijdag op onze Instagrampagina een extra portie bovenop doen? Volg ons op Insta en je weet altijd wel iets leuks te doen!

Verder lezen

Wil jij meer weten over uitzonderlijke uitvinders en hun ontdekkingen? Lees dan verder over Peyton Robertson. Deze jonge uitvinder deed voor z’n achttiende verjaardag al meerdere bijzondere ontdekkingen. Is hij soms de nieuwe Breinstein?