ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met het oplossen van de doordenker in Zo Zit Dat 7 maak je kans om het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch te winnen. Ja, dat lees je goed. Vul het goede antwoord in en win twee games in één!

Super Mario 3D World

Wie houdt er nou niet van Mario? Deze loodgieter/prinsessenredder is samen met zijn broer Luigi al jaren lang een van onze favoriete gamepersonages. En de game Super Mario 3D World maakt hem alleen nog maar leuker. Ga met je vrienden Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden. En nodig ook je eigen vrienden uit want je kunt met z’n vieren tegelijk spelen. Dat kan online of samen op de bank. Weten jij en je vrienden samen alle sterren en stempels te verzamelen en de Sprixie-prinses te redden? Laat maar zien dan!

Bowser’s Fury

Alsof één game nog niet leuk genoeg is, hebben ze bij Nintendo twee games samengevoegd. Zo speel je niet alleen Super Mario 3D World, maar ook het spel Bowser’s Fury. Werk samen met Bowser Junior om zijn woeste vader te stoppen. Ga op reis naar verschillende werelden op zoek naar mysterieuze kattenzonnen. En schrik niet wanneer Furie-Bowser toeslaat!

Ik doe mee!

Win jij straks deze vette twee-in-een game? Los de Doordenker uit Zo Zit Dat 7 op en vul hier het antwoord in. Ben je kleurenblind of vond je het lastig om te zien? Scroll dan naar beneden voor een hulpmiddeltje.

 

Winnen

Nog meer winnen? Dat kan! Ga naar Zozitdat.nl/winnen voor de tofste winacties. Zo kun je deze maand onder andere het boek Programmeren voor Kinderen winnen. Daarmee leer jij hoe je zelf een game kunt maken. Te gek toch?!

Symbolen

Hoi! Ben je kleurenblind? Of lukt het je om een andere reden niet om de Doordenker op te lossen? Geen probleem. Probeer het hier nog eens met de aangepaste versie.

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres enkel gebruiken voor het opsturen van de prijs.