ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In Zo Zit Dat vertelt Joost je hoe een stuiterbal stuitert. Om het nóg duidelijker voor je te maken heeft hij daar een vet coole video bij gezocht. In deze slow-motion video zie je precies wat er gebeurt wanneer je een stuiterbal op de grond gooit én hoe het komt dat hij daarna de hele kamer rond stuitert. Check ‘m hier!

 

 

Vraag het aan Joost!

Elke maand beantwoord Joost jouw vragen in de vaste rubriek Joost mag het weten. Zo beantwoordt hij in de nieuwste Zo Zit Dat de vraag of giraffes hoogtevrees kunnen hebben, waarom gamen zo verslavend is en hoe het komt dat een stuiterbal stuitert. Zit jij ook met een vraag in je maag die je nu écht beantwoordt wilt hebben? Vraag het aan Joost via deze link! Wie weet beantwoordt hij de volgende keer jouw vraag wel! Enne.. hou ook onze Instagram in de gaten, daar wil Joost ook weleens een vraag beantwoorden!

QR-codes

Heb je gezien dat Zo Zit Dat vol met QR-codes zit? Zo’n QR-code vind je bij artikelen waar je nog extra informatie of een toffe video bij kunt vinden op deze website. Scan de code en je komt bij de pagina terecht waar je alle extra artikelen van die editie van Zo Zit Dat kunt vinden. Zo vind je in Zo Zit Dat 7 niet alleen een QR-code naar dit filmpje van een stuiterbal in slow-motion, maar vind je ook meer info over augmented reality en over het posterdier de papegaaiduiker. Genoeg om te zien dus, ook als je Zo Zit Dat al uit hebt.

Zo Zit Dat 7

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat nog niet gelezen? Hij staat weer bomvol met de leukste weetjes, feitjes en strips en is hier te bestellen. Wil jij elke vier weken Zo Zit Dat thuis ontvangen? Sluit dan nu een abonnement af.