ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woohoo! We mogen weer een onwijs gaaf spel weggeven, namelijk het spel Woordwizard van spellenmakers MEGABLEU. Dit spel is voor kids die écht goed zijn in taal. Ken jij altijd de meest bijzondere woorden en ben je creatief met taal? Scroll snel naar beneden, geef antwoord op de vraag en wie weet win jij deze prachtige prijs.

Waanzinnige woordcreaties

Het geweldige gezinsspel Woordwizard is leuk voor jong en oud en werkt als volgt. Gooi met de dobbelsteen om de categorie van je woorden te bepalen. Draai een letter en draai dan de zandloper om. Vanaf nu heb je 90 seconden de kans om woorden te bedenken. Kan jij er drie van je eigen categorie en beginletter bedenken? Heel knap, je hebt een punt! Tijd om je tegenstanders tegen te werken. Lukt het je om ook in de categorie van je tegenstanders woorden te vinden? Super! Hebben jullie namelijk dezelfde woorden, dan telt het woord bij je tegenstander niet meer mee. De meest creatieve woordcreaties worden dus beloond. Een tip, houd wel een woordenboek bij de hand. Zo kan je bewijzen dat het woord hippopotomonstrosesquippedaliofobie (De angst voor grote woorden) écht bestaat.

Ik wil winnen!

Dus jij ziet jezelf als creatieve woordkunstenaar? Laat dat maar eens zien dan! Bedenk eens het meest bijzondere woord dat je kent. Het mag lang of kort zijn, als het maar bijzonder is. Iets leuks bedacht? Vul het hieronder in en je maakt direct kans op deze mooie prijs. Succes!

Winnen

Niet gewonnen? Jammer! Maar niet getreurd. Woordwizard is ook in de speelgoedwinkel te vinden. Wil je aan nog meer winacties meedoen? Dat kan! Je vindt ze  in het magazine, via de nieuwsbrief en via onze Instagrampagina. Er zit altijd wel iets bij wat je écht hebben wilt. Zo kan je deze maand een super spellenpakket winnen. Of win een uitje naar het Oude Ambachten & Spellen museum! Check het overzicht op zozitdat.nl/winnen.