ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wauw! Je kunt een bomvol spelletjespakket van White Goblin Games winnen. Dit pakket bestaat niet uit één spel, niet twee spellen, maar uit wel drie spellen! Dat betekent dus drie keer zoveel speelplezier! En als je de tel nog niet kwijt bent: je maakt zelf vijf keer kans op dit te gekke pakket! Wat je daarvoor moet doen? Los de Doordenker uit Zo Zit Dat 6 (bladzijde 11) op en vul hieronder het antwoord in. Zo makkelijk kan het zijn!

Ontsnap jij als eerste?

Het eerste te gekke spel in dit spelletjespakket van White Goblin Games is Memorinth. Lukt het jou om als eerste te ontsnappen uit het betoverde sprookjesbos? Dan ben jij de winnaar van dit spel. Maar let op: de andere spelers proberen ook een weg naar buiten te vinden. Het kan dus zomaar dat ze jouw paadje dwarsbomen. Vertrouw op de hulp van de sprookjesfiguren in het bos en nog belangrijker… op jouw ijzersterke geheugen!

Vrolijke vriendjes

Hé hallo, maak kennis met de Dweebies! Deze grappige en vrolijke wezentjes houden er niet van om alleen te zijn. Kun jij ze helpen vrienden te vinden? Zoek maatjes met dezelfde hobby’s en verzamel op die manier de meeste Dweebies. Gelukt? Dan ben jij de winnaar van dit spel!

Op zoek naar de schat

In het spel Memoarrr mag jij op jacht naar echte piratenschatten. Land in zicht! Op het eiland liggen dieren verstopt onder een dikke laag wolken. Heb je er een paar gespot? Onthoud dan goed waar ze liggen. Dat kan nog weleens van pas komen… Als jij de juiste dieren weet te vinden, is de schat namelijk voor jou. Scoor meer schatten dan je tegenstanders en jij gaat er als rijkste piraat vandoor!

Ja, ik wil meedoen!

Deze coole spellen wil je winnen! Los dus snel de Doordenker uit Zo Zit Dat 6 op  en vul hieronder het antwoord in. We geven dit spelpakket vijf keer weg, dus lekker veel kans om te winnen!

Wil je nog meer winnen? Goed nieuws: dat kan! Ga naar Zozitdat.nl/winnen voor meer te gekke winacties.

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.