ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bij het Oude Ambachten & Speelgoed museum ontdek je welke spelletjes kinderen speelden voordat ze een telefoon met spelletjes en TikTok hadden. Jouw opa’s en oma’s hadden namelijk nog geen smartphone! Wat wilden kinderen van jouw leeftijd toen later worden en wat deden ze na schooltijd? Scroll snel naar beneden, geef antwoord op de vraag en misschien win jij kaartjes voor dit toffe museum waar je antwoord op al deze vragen krijgt! 

Een kijkje in het leven van vroeger

Bij het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Terschuur neem je een duik in het verleden. Laat je elektronische apparaten thuis en dompel je onder in het Nederland van vroeger! Zo zijn er wel 160 verschillende oude ambachten waarmee je kennis kunt maken. Er is bijvoorbeeld een leerlooier die laat zien hoe je leer voor kleren en tassen maakt, maar ook iemand die langs de deuren ging om messen en scharen te slijpen. Het vette is: er zijn altijd mensen om te laten zien hóe ze dat deden!

Oud-Hollands spellenplein

Ook als je van spelen houdt zit je bij dit museum goed. Naast de megacollectie van ouderwetse spelletjes en speelgoed kun je ook zelf aan de slag op het Oud-Hollands spellenplein. Heb jij weleens van spijkerslaan gehoord? En hoe goed ben jij in spijkerbroek-hangen? Op het spellenplein kun je je helemaal uitleven. Trek gekregen? Gelukkig krijg je bij de twee toegangskaarten ook een frietje en een frisje. Kun je daarna weer lekker verder spelen.

Win, win, win

Wil jij deze fantastische prijs winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag en je maakt meteen kans op vijf keer twee kaarten:


Wil je nog meer winnen? Goed nieuws… Dat kan! Kijk hier voor nog veel meer winacties. Je maakt bijvoorbeeld kans op dit goedgevulde spelletjespakket van White Goblin Games. Daarmee hoef jij je nooit meer te vervelen. De nieuwste winacties verschijnen altijd op de site, dus mis het niet!