ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wil jij Nederlands kampioen bijzondere huisdieren-houder worden? Ga voor wormen! Met dit wormenkrukje wordt wormen houden een eitje. De beestjes blijven netjes in hun kist en maken gratis compost voor jou. Win-win dus. Enne… over winnen gesproken: jij kunt dit wormenkrukje nu winnen!

Wormen voor binnen

Wormen in huis?! Ja hoor daar is helemaal niets smerigs aan. De wormen wonen in een speciaal wormenkrukje. Hier kunnen ze niet zomaar uit. En al zouden ze dat kunnen, ze zouden het niet eens willen! Ze vinden het harstikke fijn in hun wormenhuis. En over herrie of geur hoef je je ook geen zorgen te maken. De bak ruikt een beetje naar bosgrond. Een piepklein stukje natuur in je huis dus!

Wat doen die wormen de hele dag?

Jij kunt jouw etensresten in de bak gooien en dan gaan de kleine beestjes aan de slag! Ze zijn met z’n vijfhonderden, dus ze kunnen heel wat werk verzetten. De compostwormen zetten de restjes van jouw eten om in grondstoffen. Superhandig dus! Jij gooit je eten in de bak en krijgt er compost voor terug. Dat kun je vervolgens weer aan je planten geven. Die zijn daar hartstikke blij mee en groeien er goed op!

Lekker zitten

De wormenbak is ook een krukje. Daardoor is het niet alleen het ideale huis voor de wormen, jij kunt er ook nog eens lekker op zitten! En onder de bak zitten wieltjes. Je kunt het krukje dus overal naartoe rollen. De wormenkruk staat niet snel in de weg en jij kunt er lekker op chillen. Dat is met een vissenkom wel anders!

Ben jij straks de trotse eigenaar van 500 wormen én een wormenkrukje?!

Wil jij dit vette wormenkrukje mét een startpopulatie van 500 wormen winnen? Dat kan! Je hoeft alleen maar even de vraag hieronder te beantwoorden en duimen maar!


Wil je nog meer winnen? Goed nieuws: dat kan! Ga naar Zozitdat.nl/winnen en vind meer te gekke winacties. We mogen deze maand bijvoorbeeld 10x een filmcadeau van Pathé Thuis weggeven. Ook maak je kans om het boek Het geheime leven van dieren te winnen.

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.