ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wauw je kunt niet één maar wel twéé Waanzinnig om te weten-boeken winnen! Ontdek alles over de gruwelijke geschiedenis van mensen. (Pas op! Niet voor bangeriken.) En leer meer over de ontdekkingen van de waanzinnige wetenschap. Hou onze Instagram goed in de gaten voor deze winactie!

De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld

Ben jij niet al te bang aangelegd? Dan is dit boek echt iets voor jou! De geschiedenis van de mens zit namelijk vol gruwelijke gebeurtenissen en vieze verhalen. Dit Waanzinnig om te weten boek schuwt er niet voor om de donkere kant van de geschiedenis eens in geuren en kleuren te vertellen. Van hersenknabbelende Neanderthalers tot gladiatorgevechten in het oude Rome.

Waanzinnig om te weten – De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld is gevuld met (donkere) humor en hilarische illustraties. Je zult moeite hebben om niet te lachen om de gruwelijke gebeurtenissen die jouw voorouders meemaakten. Maar hopelijk leer jij wel om het anders aan te pakken dan zij!

De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles

Dit toffe boek staat vol met allerlei verbluffende feitjes en weerzinwekkende weetjes over de wetenschap. Hilarische illustraties vertellen je het verhaal van de dinosaurussen, je gaat op reis door het heelal en neemt een duik in de ingewanden van het menselijk lichaam.

Dankzij Waanzinnig om te weten – De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles leer over het kleinste atoom en het diepste zwarte gat. Ook ontdekt je alles over de oerknal en de verre toekomst. Klinkt vet he? Dit is je kans om het boek te winnen!

Ik doe mee!

Wil jij graag meedoen aan deze winactie? Let dan even op. Deze winactie werkt iets anders dan anders. Je kunt namelijk meedoen via Instagram. Binnenkort verschijnt de actie op onze feed Zo Zit Dat. Zodra je ‘m ziet, kun je meedoen! Succes alvast!

Wil je nog meer winnen? Goed nieuws: dat kan! Ga naar Zozitdat.nl/winnen en vind meer te gekke winacties. Mogen deze maand bijvoorbeeld 10x een filmcadeau van Pathé Thuis weggeven. Ook maak je kans om Het geheime leven van dieren te winnen. En dat was het nog niet. We mogen deze maand ook 3x keer het boek Alles over wie ik ben van Stine Jensen weggeven. Een hele hoop winacties dus, ongelooflijk!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.