ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met dit filmcadeau van Pathé Thuis hoef je de bioscoop voor heel even niet meer te missen! Wij zorgen voor de film, jij hoeft alleen nog even de popcorn te poppen! Klaar…? Actie! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Scrol dan snel naar beneden en geef antwoord op de vraag. En het leuke is, je maakt wel tien keer kans op deze prijs. Geweldig!

De beste films bij jou thuis!

Met Pathé Thuis kun je films kijken vanaf je eigen bank. Super chill! Gebruik je laptop, Smart TV, PlayStation, tablet of mobiel om de films te streamen. Het gaat dus ook nog heel gemakkelijk. Via de website kun je alle nieuwe films kopen en meteen zien. Als je een film huurt, kun je die in 48 uur zo vaak kijken als je wilt. Ben je fan dan kun je een film dus meteen nog een keertje kijken! En het leuke is, door deze winactie maak jij kans om een filmcadeau te krijgen. Wordt het ineens nog een stuk relaxter!

Ik doe mee!

Als je kans wilt maken op het filmcadeau van Pathé Thuis, vul dan snel de vraag hieronder in. Je maakt dan wel tien keer kans om de film te winnen, is dat niet geweldig?!

Wil je nog meer winnen? Goed nieuws: dat kan! Klik hier en vind meer te gekke winacties. We mogen deze maand bijvoorbeeld 3x keer het boek Alles over wie ik ben van Stine Jensen weggeven. Ook maak je kans om Het geheime leven van dieren te winnen. En dat was het nog niet. Via Instagram maak je kans om twee geweldige Waanzinnig om te weten boeken te winnen. Een hele hoop winacties, ongelooflijk!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.