ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je kunt het nieuwe boek van Stine Jensen winnen: Alles over wie ik ben. Is dat niet geweldig? Stine helpt je over jezelf na te denken. Want hoe kun je weten wie je bent? En ken jij jezelf eigenlijk goed? Lees het boek en ontdek het!

Filosoof

Stine Jensen is filosoof. Een filosoof houdt van wijsheid en denkt daarom veel na. Als Stine nadenkt probeert ze vragen aan zichzelf te stellen. Door die vragen gaat ze anders nadenken over dingen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen jongens en meisjes? Misschien bedenk je nu dat meisjes vaak lang haar hebben. Is dat altijd zo? Hebben jongens nooit lang haar? Als je zo over dingen nadenkt, ben je aan het filosoferen.

Als Stine filosofeert bekijkt ze een situatie van verschillende kanten. Soms is het antwoord dan niet eens het belangrijkst. Gek hè, want op school leer je dat het juiste antwoord wel belangrijk is! Bij filosofie gaat het er dus vooral om dat je goed nadenkt. Je kunt er dan achter komen dat sommige dingen minder simpel zijn dan je dacht. Superinteressant!

Wil je meer lezen over filosoferen? Of doe mee aan de winactie en maak kans op het nieuwe boek van Stine!

Ik doe mee!

Weet jij het antwoord op de Doordenker (blz. 11) in Zo Zit Dat 5? Vul die dan snel hieronder in en maak kans op het boek Alles over wie ik ben van Stine Jensen.

Wil je nog meer winnen? Goed nieuws: dat kan! Klik hier en vind meer te gekke winacties. We mogen deze maand bijvoorbeeld 10x een filmcadeau van Pathé Thuis weggeven. Ook maak je kans om het boek Het geheime leven van dieren te winnen. En dat was het nog niet. Via Instagram maak je kans om twee geweldige Waanzinnig om te weten boeken te winnen. Een hele hoop winacties, ongelooflijk!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.