ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zie jij jezelf al liggen deze zomer? In een tentje in de tuin, met allemaal Zo Zit Dat’s om je heen (verboden te vervelen!), en met je benen in een heerlijk warme, zachte Donald Duck slaapzak. Wat?! Ja echt, want daarop maak jij deze maand kans bij Zo Zit Dat. 

Donald Duck slaapzak winnen?!

Je kunt natuurlijk vragen of je ouders zo’n snavelzachte slaapzak voor je kopen in de Duckstadshop. Maar… je kunt ook nog heel even wachten. Want als jij de Doordenker maakt in Zo Zit Dat en je antwoord invult onder dit bericht, dan kan het maar zo zijn dat je zo’n Donald Duck slaapzak wint. Dat wordt éxtra lekker slapen, toch?

Doordenker

In Zo Zit Dat staat elke maand een toffe puzzel in de rubriek Doordenker. Het kan een woordenzoeker zijn, een rebus, een rekenspelletje… Deze maand staat het spel Zeeslagje op je te wachten. Hierbij moet jij invullen waar in de zee er schepen komen te liggen. Maar let op, dat is niet makkelijk. De schepen mogen elkaar namelijk niet raken. Een flinke uitdaging!

Elke maand prijs

Deze maand kun jij dus zo’n toffe Donald Duck slaapzak winnen. Maar wist je dat er elke maand prijzen te winnen zijn in Zo Zit Dat? Met elk Doordenkerspel kun jij meedoen aan een winactie. En de prijzen zijn fantastisch. Van een fiets tot een op afstand bestuurbare robot. Het enige wat je hoeft te doen is de Doordenker maken, je antwoord in te vullen op deze website en vervolgens natuurlijk héél hard duimen.

Nog meer leuks

Goed nieuws: vaak is er nóg meer te winnen bij Zo Zit Dat. Al onze winacties zijn hier te vinden. Deze maand kun je ook nog aan een winactie meedoen voor de Nintendo Switch Lite mét de game Animal Planet New Horizons. Hoe cool!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.