ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ongelooflijk, de Tempeljagers gaan weer op een onwijs spannend avontuur! Deze keer reizen ze af naar Peru om te voorkomen dat de aarde voor altijd in duisternis zal worden gehuld. Ze proberen de ontkenning van het grote gevaar te voorkomen door een bijzondere staf in handen te krijgen. Tijdens hun avontuur komen ze meer te weten over het mysterieuze Inca-volk. Lukt het ze om de situatie te redden?

Zit je al op het puntje van je stoel? Klinkt spannend, hè! Goed nieuws, want jij kunt het avontuurlijke boek De Tempeljagers: de vloek van de Inca’s winnen bij Zo Zit Dat. Beantwoord de vraag onderaan dit bericht en maak direct kans. Nou… Waar wacht je nog op?!

De vloek van de Inca’s

Tijdens een liveshow op tv is te zien hoe archeologe Marlène Dupont een geheimzinnige staf in Peru opgraaft. Dat is het begin van een gevaarlijk avontuur. Tante Lara vreest voor groot gevaar als de verloren schat van de Inca’s gevonden wordt. Samen met de Tempeljagers ontdekt ze dat de staf duistere krachten bezit. Als hij in verkeerde handen valt, zal de aarde voor altijd donker worden!

Samen reizen Tante Lara en de Tempeljagers af naar Peru. Hier komen ze meer te weten over het mysterieuze Inca-volk. Wanneer ze de staf in hun bezit weten te krijgen, lijkt het grote gevaar al ontketend. Is er nog hoop of is de situatie niet meer te redden? Ga mee op reis met de Tempeljagers en ontdek ’t!

Beantwoord de vraag hieronder om kans te maken op het boek De Tempeljagers: de vloek van de Inca’s.


Wist je dat er in Zo Zit Dat nóg meer leuke winacties te vinden zijn? Klik hier voor een overzicht en doe mee met jouw favoriete acties!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.