ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben je toe aan een beetje spanning? Ja… zeker weten?! Dan is dit boekenpakket van Uitgeverij De Fontein iets voor jou! Het pakket bestaat uit de boeken De ontvoerde schat en Bijzonder beroerde bouwers. En goed nieuws, we mogen het drie keer weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Alleen even de vraag onderaan dit bericht invullen en daarna keihard duimen.

De ontvoerde schat

Speurneuzen opgelet! De elfjarige Alex gaat samen met zijn oom op een treinreis door Californië. Samen reizen zij van Chicago naar San Francisco door het prachtige Californische landschap. Leuk, maar niet echt iets voor speurneuzen toch? In eerste instantie niet, totdat de dochter van miljonair August Reza verdwijnt. Alex duikt meteen op de zaak. Zal hij de ontvoerder ontmaskeren en heb jij net zo snel door wie het is? Lees De ontvoerde schat en ontdek het!

Bijzonder beroerde bouwers

De scheve toren van Pisa is eigenlijk totaal mislukt! En deze bouwblunder is geen uitzondering. Er gaat wel vaker iets mis. Met het boek Bijzonder beroerde bouwers leer jij in elk geval hoe het NIET moet. Het boek staat vol hilarische bouwfoutjes. En door de proefjes in het boek, kom jij erachter hoe het wél moet. Dat bouwen kan jij straks stukken beter!

Ik wil meedoen!

Wil je kans maken op het boekenpakket van Uitgeverij De Fontein? Beantwoord dan de vraag hieronder! Je maakt drie keer kans op een pakket, dus duimen maar!

Ook nog meedoen aan andere prijsvragen? Goed nieuws: er is nóg meer te winnen bij Zo Zit Dat. Al onze winacties zijn hier te vinden. Deze maand kun je ook nog aan een winactie meedoen voor de Nintendo Switch Lite mét de game Animal Planet New Horizons. Hoe cool!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.