ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eh… whut?! Kun je bij Zo Zit Dat een Nintendo Switch Lite mét de game Animal Crossing: New Horizons winnen?! Ja, we maken geen grap, jij kunt echt meedoen aan deze toffe winactie en je hoeft er niet eens zo heel gek veel voor te doen. Lees snel verder hoe jij deze te gekke prijs kunt winnen!

Game XP

In Zo Zit Dat vind je elke maand de rubriek Game XP (vanaf bladzijde 28). Hierin vind je de nieuwste games, handige tips en tricks en slimmigheden om nog meer uit de games te halen die je al hebt. Deze maand bespreken we onder andere de game Animal Crossing: New Horizons, want wist jij dat die precies 1 jaar oud is? Tijd voor een feestje toch? Ook kun je in deze rubriek regelmatig leuke prijzen winnen, zoals deze maand de Nintendo Switch Lite mét de jarige game.

Animal Crossing New Horizons

In de Game XP staan deze maand tips om een echte pro te worden in jouw favoriete game. Zo ontdek je nieuwe, toffe trucjes bij de game Animal Crossing: New Horizons. Een van de trucjes gaat over hoe je vallende sterren ziet verschijnen. Best bijzonder, want zo heel vaak komt dat in deze game niet voor. Gelukkig leer jij in deze Zo Zit Dat hoe je de sterren een handje kunt helpen!

Nintendo Switch vs. Nintendo Switch Lite

Weet jij eigenlijk niet zo goed wat het verschil is tussen een gewone Nintendo Switch en de Lite versie? De Switch is een topconsole die je zowel handheld (dus met het schermpje in je hand) kunt spelen als op de tv. Superhandig, want zo kun je de game die je thuis aan het spelen was afmaken terwijl je in de auto zit op weg naar je oma. Het fijne is: dat kun je met de Nintendo Switch Lite ook. Alleen kan die níét op de tv worden aangesloten. Daarmee speel je dus alleen op een klein scherm. Wil je nog wat meer info over de console? Check dit filmpje. En ben je overtuigd? Doe dan mee aan de winactie hieronder en wie weet speel jij binnenkort op de Lite!

Wist je dat er in Zo Zit Dat nóg meer leuke winacties te vinden zijn? Klik hier voor een overzicht en doe mee met jouw favoriete acties!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.