ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwe Zo Zit Dat staat weer een uitdagende Doordenker. Deze keer is het aan jou de taak een leuke ri-ra-rebus op te lossen. Ontdek jij welke zin er moet staan? Dan maak jij kans op de game Just Dance 2021 én een tof pakket.

Dans erop los

Just Dance 2021 heeft wel 40 nieuwe danshits. Met liedjes van bekenden  koppen als Shawn Mendes, Camila Cabello en Dua Lipa word jij de ultieme danskoning of -koningin. Ook leuk: speel tegen al je gezinsleden. Wie steelt de show?

Save the planet

In de  kids-mode red jij de wereld, door op te ruimen. Bij het lied Let’s Save Our Planet maak jij zelf alles schoon. Pak het vuil op en gooi het in de prullenbak. En zorg ervoor dat de onderwaterwereld weer helemaal tot leven komt!

Panda Hero

Ben jij een echte Just Dance fan? Dan weet jij vast wel wie Panda Hero is. Superleuk, in het prijzenpakket zit ook een vet Panda Hero verzamelfiguurtje. Deze stoere panda wil jij toch op jouw kamer hebben! Deze Just Dance held kijk graag mee naar jouw dansskills!

Nog meer pret

En dit is niet het enige wat je krijgt. Ook vind je in het pakket een toffe poster voor in je kamer, een Just Dance sweater en je maakt je look helemaal compleet met de klaparmbandjes. Dat wordt dansen in stijl!

Zo maak je kans

In Zo Zit Dat 3 staat weer een ingewikkelde rebus. Los jij ‘m op? Dan maak je kans op een van de twee Just Dance 2021 pakketen! Geef hieronder, vóór 9 maart, de oplossing van de rebus. En wie weet ontvang jij dit vette pakket (t.w.v. €69,99) binnenkort bij je thuis.

Ben jij niet zo’n danser, maar wil je toch een tof spel winnen? Doe mee aan de winactie voor het spel Woordbluf!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.