ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ken jij Storytel al? Dit is de perfecte plek om lekker in weg te duiken als het buiten héél koud of nat is. Je luistert hier namelijk de leukste boeken, ook voor kinderen. Zo Zit Dat mag 5×3 maanden gratis luisteren weggeven! Met deze giftcard kies jij verhalen die je zelf leuk vindt.

Lekker luisteren

Verhalen luisteren en lezen? Het kan met Storytel allebei! Bij de categorie kids hebben zij superveel luister- en leesboeken zodat jij je niet hoeft te vervelen. Denk aan Harry Potter, Mees Kees en nog veel meer boeken.

Warrior Cats

Elke derde woensdag van de maand komt er een nieuw deel van het luisterboek ‘Warrior Cats’ op Storytel. Er zijn wel 7 series, met elk 6 boeken! Lekker veel luisterplezier dus. In deze Fantasy-serie beleven katten allemaal wilde avonturen. Die wil je horen!

Kattenclans

De katten uit Warrior Cats horen allemaal bij een zogenaamde clan. Er zijn er zeven verschillende, en allemaal volgen ze de ‘Warrior Code’ volgen. Wat dat betekent? Doe mee met deze winactie en wie weet kom jij erachter! Wil je nu alvast wat meer weten over deze mysterieuze kattenwereld? Test hier tot welke clan jij behoort (let op: de test is in het Engels, dus misschien wil je ’t samen doen met een van je ouders/verzorgers). Ook leuk: test gelijk de hele familie! Handig om te weten: op Storytel is het hele verhaal natuurlijk in het Nederlands te beluisteren.

Zo maak je kans

Geef hieronder, vóór 9 maart, antwoord op de vraag. En wie weet win jij deze superleuke prijs!

 

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.