ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Pak pen en papier en maak de langste woorden met de letters die je hebt gekregen. Kun je er geen chocola van maken, dan bluf je toch gewoon! Je moet alleen niet betrapt worden, want dan krijg je strafpunten. Word jij de taal- of blufheld van het jaar? Zo Zit Dat mag dit toffe spel, Woordbluf, 5x weggeven!

Breingym

Bij dit moet je goed nadenken. Maak jij het langste woord uit de verschillende letters? Pak je pen en papier erbij en speel dit toffe taalspel. Degene met de langste woorden krijgen de meeste punten.

Je bluft!

Lukt het je niet om een woord te vormen? Dat maakt niet uit, want je kunt altijd nog bluffen. Zeg dat jij een superlang woord hebt, zelfs als dat eigenlijk helemaal niet zo is. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je tegenstanders er niet achter komen. Probeer zo min mogelijk verdacht over te komen zodat jij geen strafpunten krijgt.

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft dit denkspel 5x weg (t.w.v. €14,99). Geef vóór 9 maart 2021 antwoord op de vraag onder aan deze pagina en wie weet word jij wel een echte taal- of blufheld!

Lekker dansen? Bekijk de winactie voor het Just-Dance 2021 pakket!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.