ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoera! Elk jaar krijgen abonnees speciale bewaarnummers en deze maand is het weer zover. Bereid je maar voor het allerleukste Verboden te vervelen boekje ooit!

Tips van Kalvijn

Wil jij YouTuber worden, maar weet je echt niet hoe je moet beginnen? De tips van YouTuber Kalvijn geven jouw plan een flinke boost! Hoe is hij begonnen en hoe komt hij op zijn ideeën? Dat en meer in een supertof interview met deze YouTube-held.

Voor de hele familie

Nu je toch steeds met je familie thuiszit, kun je het maar beter een beetje gezellig maken. Met een toffe challenge! Met de Zo Zit Dat-familiechallenges scoren jullie punten en de prijs voor de winnaar mag je helemaal zelf verzinnen. Lukt het jou om een een vet LEGO-kunstwerk te bouwen met wanten aan? 3, 2, 1… actie!

Game maken

De afgelopen maanden heb je vast al je games al wel honderd keer gespeeld. Tijd om zelf een heel nieuwe game te bedenken. Volg het stappenplan en check op welk platform jij ‘m uiteindelijk kunt bouwen. Cool!

DIY’s met duct tape

Wist je dat je met duct tape de vetste dingen kan maken? Met de DIY’s uit het Verboden te vervelen-boekje plak jij straks de vetste dingen in elkaar. Wat dacht je van slippers of een zelfgemaakte riem? Kun jij gewoon!

En nog meer

Freerunnen, koken, moppen tappen, lol trappen, puzzelen, ontsnappen uit een escaperoom een kompas maken en nog véél meer proefjes doen… met deze Zo Zit Dat wordt jouw voorjaarsvakantie een groot feest. Enne… vervelen is er vanaf nu niet meer bij!

Psst… weten wat voor soort proefjes je kunt verwachten? Bekijk deze eerst!

Voordeel, voordeel en nog eens voordeel

Nog geen abonnee? Wacht dan niet langer, want abonnees krijgen naast de speciale bewaarnummers nóg meer voordeel. Zo wordt je favoriete tijdschrift elke maand lekker bij jou thuisbezorgd. Ook ontvang je ieder jaar het superdikke Vakantieboek. En lees jij je tijdschrift liever op de tablet? Kan ook! Wacht niet langer en scoor hier het abonnement dat bij je past!