ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je puzzelt er flink op los met de vette 3D Ravensburger puzzels. En het goede nieuws is dat wij er drie mogen weggeven! Misschien heb jij straks een van deze mooie plaatjes in jouw huis staan.

3D puzzels

Met de 3D puzzels van Ravensburger breng je plaatjes echt tot leven. En lijm heb je niet nodig! De kunststof stukjes passen perfect in elkaar. De 3D puzzels zijn er in verschillende vormen en maten, dus er is veel keus. Weten welke drie je bij Zo Zit Dat kunt winnen? Lees snel verder!

Parijse eiffeltoren

Een van de puzzels is de wereldberoemde Eiffeltoren. Wie kan nou zeggen dat-ie díé in huis heeft. En ook nog eens zelfgemaakt! Het is niet zomaar een puzzel, maar een night edition. De puzzel heeft LED lichtjes die jouw hele kamer verlichten. Zo kun je extra genieten van jouw zelfgemaakte toren.

Wereldbol

Ook leuk: puzzel in 180 stukjes de hele wereld rond. Op deze wereldbolpuzzel zie jij precies welke dieren waar wonen. Ook handig: je krijgt er een standaard bij, dus als je ‘m af hebt, kun je de globe op een mooi plekje showen.

Zonnestelsel

Wil  jij nog een stapje verder gaan? Je kunt ook het hele zonnestelsel in elkaar puzzelen. Deze 3D-puzzel bestaat uit maar liefst acht planeten, allemaal in verschillende maten. Is het je gelukt om ze  in elkaar te puzzelen? Dan kun je de planeten ophangen met nylondraad. 

Zo maak je kans

Kun je niet wachten om met deze 3D puzzels van Ravensburger aan de slag te gaan? Wij geven er drie weg (t.w.v. €24,99 – €60). Laat hieronder, vóór 9 februari 2021, weten welke 3D puzzel jij het liefst wilt winnen.

 

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.