ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwe Zo Zit Dat stort jij je op een leuke doordenker. Kan jij ervoor zorgen dat alle bibberende sneeuwpoppen goed bij een huisje staan? Zo ontdek jij wat er in het gele vakje staat, en maak je kans op deze leuke prijs!

YouTuber

Hij maakt al sinds 2010 de grappigste video’s en die worden bekeken door meer dan 1,4 miljoen (!) kijkers. Over wie we het hebben? YouTube-bekendheid Milan Knol. De gamer heeft onlangs een eigen spel uitgebracht en daarin is niet alleen hijzelf te zien. Ook andere youtubers komen erin voor.

Van de glijbaan

Het spel Slide Stars. En tijdens deze game race ja van de gekste waterglijbanen tegen flink een rijtje YouTube-bekendheden. Wie je zoal tegenkomt? Niemand minder dan Brent Rivera, Freek Vonk en natuurlijk Milan Knol zelf! Je kunt het alleen spelen of je speel tegen vrienden op de Nintendo Switch. En het toffe is: wij mogen deze te gekke game weggeven.

Toffe trui

En dat is niet alles… win je deze game dan krijg je er een trui bij mét handtekening van Milan Knol. Dat wil je hebben!

Zo maak je kans

In Zo Zit Dat 2 staat een superleuke winactie voor een gesigneerde trui van Milan Knol en zijn spel Slide Stars voor de Nintendo Switch. Hoe maak je kans op deze leuke prijs? Geef hieronder, vóór 9 februari, antwoord op de vraag: wat staat er in het gele vakje? Wie weet win jij deze vette prijs!

 

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.