ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de verboden te vervelen tips van Zo Zit Dat kom jij de dag goed door! In deze rubriek lees je over Dieren van de zee, hét boek vol met zeebeesten. En goed nieuw: jij kunt dit boek winnen!

Zeebeesten

De oceanen op onze planeet zitten vol met verschillende soorten beesten. Deze zeedieren hebben allemaal bijzondere skills en je kunt er van alles over vragen. Waarom hebben koraalvissen een felle kleur? En hebben kwallen hersens? Duik mee het water in en kom alles te weten over de vette dieren die hier leven.

Groot en klein

En niet alleen de grote zeedieren worden hier besproken, maar zeker ook de kleine beestjes. Van kleine vissen tot indrukwekkend grote haaien, het komt hier allemaal terug. Wist je dat veel van de beesten heel diep in de zee wonen, maar sommige ook weleens opduiken aan de oppervlakte?

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft drie keer het boek Dieren van de zee (t.w.v. 25,99) van uitgevery Lannoo weg! Reageer vóór 9 februari 2021 onder aan deze pagina en geef aan wat jouw favoriete zeedier is*. Zo maak jij kans op dit waterige boek!

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.