ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kom oog in oog te staan met ál het leven in het bijzondere museum Naturalis! Ooit een echte T. Rex gezien? Dit kan in de dinozaal. En er is nog veel meer te bewonderen. Ontdek de wonderlijke wereld van de natuur.

Wonderen van de natuur

De natuur verandert elke dag. Ja, óók de dieren. En zelfs de mens. In museum Naturalis maak je kennis met dieren die allang zijn uitgestorven en je ontdekt hoe wetenschappers hen ontdekken.

Het museum

In dit gave museum kan je wel 2,5 uur rondlopen door allerlei verschillende zalen. Er zijn ongeveer 8 zalen waarin je veel kan ontdekken. Het gaat hier niet alleen om zien maar ook om ontdekken. In de LifeScience zaal kom jij erachter hoe het achter de schermen gaat bij museum Naturalis!

Entreekaarten voor Naturalis

Hier wil je heen dus! En het goede nieuws is, Zo Zit Dat mag 2 x 2 entreekaarten (t.w.v. €32) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is deze vraag beantwoorden*: ‘Waarom zou jij naar museum Naturalis willen?’. Zo doe jij mee aan de winactie en wie weet sta jij binnenkort wel tussen gróóóte dino’s!

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.