ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de tips van Zo Zit Dat hoef jij je nooit meer te vervelen! In de rubriek Verboden te vervelen lees je over Mijn superslimme ik! En goed nieuws: jij kunt dit boek winnen!

Breinwissel

Cornelis doet mee aan Junior Mega Brein, een kennisquiz speciaal voor geniale wonderkinderen. Cornelis wil winnen, maar heeft een probleempje. Hij is helemaal niet slim! Zijn zus Minerva wel, zij heeft al heel veel kenniswedstrijden gewonnen. Hij hoeft dus alleen maar even haar brein te stelen. Eitje! Toch?

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft drie keer het boek Mijn superslimme ik! (t.w.v. €17,99) van uitgeverij Billy Bones weg! Reageer voor 13 januari 2021 onder aan deze pagina en leg uit hoe jij zou zorgen dat je razendsnel superslim wordt*. Zo maak jij kans op dit hilarische boek!

Nog meer winnen? Kijk hier!


* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.