ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwe Zo Zit Dat stort jij je op een leuke cijferzoeker. Zoek de cijfers en vorm een zin van de overgebleven letters. Welke zin komt eruit? Als jij dit weet, maak je kans op toegangskaarten voor NEMO Science Museum! 

Zelluf doen!

Alles te weten komen over de mens? Of op ontdekkingsreis van alle uithoeken naar het heelal? Het kan in NEMO Science Museum in Amsterdam. Hier ben jij de echte wetenschapper. Op de vijf verdiepingen van dit gave museum is van alles te ontdekken. Kan een bal in de lucht blijven hangen? Hoe word je in een klap groter dan je vader? En maak de grootste zeepbellen! 

Op het dak 

Enne… dacht je dat je uitgespeeld was? Ga dan heel snel naar het dak! Boven op het museum staan toffe installaties die jij kunt bedienen én je hebt een fantastisch uitzicht over heel Amsterdam. Hoe vet?!

Zo maak je kans

In Zo Zit Dat 1 staat een superleuke winactie voor toegangskaarten van NEMO Science Museum! Hoe maak je kans op deze leuke prijs? Vul jouw antwoord voor 12 januari 2021 onderaan deze pagina in*. Wie weet win jij twee tickets voor het mega-interessante museum NEMO. Hier word jij een echte wetenschapper! 

Nog meer winnen? Check hier de superleuke andere winacties! 

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.