ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In Zo Zit Dat 13 lees je over supersmerige dierengewoonten, maar mensen hebben er ook een handje van. Ja, jij ook! Na het lezen van deze twee boeken van uitgeverij Kluitman ben jij op de hoogte van de laatste scheet-weetjes, snot-feitjes en nog veel meer!

Dit kun je winnen

Het handboek voor viezeriken

Heb je er wel eens over nagedacht hoe vies mensen zijn? Of dieren? Vast niet! Anders zou jij je telefoon nooit meer aanraken of op een vreemd toilet gaan zitten en zeker niet meer naar het zwembad gaan. Je bestaat zelf voor een groot gedeelte uit bloed, slijm, vocht, snot en bacteriën. Hoe smerig het ook allemaal is, het is heel leuk en grappig om over vieze dingen te lezen. En vaak nog superinteressant ook!

Alles wat je moet weten over scheten

Hoe erg ze ook stinken: iedereen laat scheten! Zelfs de koning en de koningin. En ja, ook die stinken. De een wat meer dan de ander (de stiekeme zachte pufjes zijn het ergst). Maar wat is een scheet nu eigenlijk precies, wat gebeurt ermee als je ze inhoudt en waarom ruiken ze anders als je op vakantie bent? Zoals het verschil tussen mensen- en dierenscheten, de officiële scheikundige scheetkunde, het ultieme stinkvoedsel, de beste windweetjes, schetengrappen en stinkrijmpjes en nog veel meer! Lang leve die goeie ouwe scheet! Pffffrrrrtt!

Zo maak je kans

Lezen is nog nooit zo leuk geweest! Grijp nu je kans en beantwoord voor 15 december 2020 de vraag: wat is jouw allervieste eigenschap? Vul jouw antwoord onderaan deze pagina in* en misschien win jij wel deze twee smerige boeken van uitgeverij Kluitman (t.w.v. €32,49)! En jij hoeft gelukkig niet te kiezen. Als jij wint, krijg je namelijk allebei. Chill!

Hou jij meer van gamen dan van lezen? Doe dan mee aan de Mario-winactie!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.