ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de rubriek Verboden te vervelen krijg jij weer supergoeie tips om je nooit meer te hoeven vervelen. En nog beter: als jij het BBC Earth-bordspel wint hoeft jouw hele familie zich nooit meer te vervelen!

Op avontuur in de natuur

Weet jij alles over onze planeet en de wilde dieren die er leven? Test ’t snel met dit bordspel! Bekijk op de site mooie video’s uit de BBC Earth-serie en beantwoord de vragen die erbij horen. Of speel het spel offline met de fotokaarten. Wie staat er na acht rondes vooraan op het spelbord? Die wint! Na het zien van deze video wil jij zéker kans maken op dit spel!

bbc earth bordspel

Zo maak je kans

Zo Zit dat mag twee keer het BBC Earth-bordspel (t.w.v. 29,99) weggeven. Om kans te maken hoef jij maar één ding te doen: beantwoord de vraag onderaan deze pagina. Welk plekje op onze schitterende planeet zou jij nog weleens willen bezoeken? Vul jouw antwoord vóór 15 december 2020 onderaan deze pagina in* en maak iedereen in jouw familie blij!

Nog meer winnen? Check de andere winacties hier!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.