ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoera, Mario is jarig en hij trakteert! De rubriek Game XP in Zo Zit Dat 13 staat stampvol met te gekke Mario games en jij kunt er een winnen. Enne… niet zomaar een: deze game is het beste van het beste van Super Mario in 3D!

Super Mario 3D All Stars 

Dit kleine spelkaartje voor de Nintendo Switch bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy uit de tijd van de Nintendo 64 en GameCube. Deze games zijn stuk voor stuk klassiekers en ze zijn extra mooi gemaakt voor de Switch. Betere, leukere, grappigere, charmantere en fijnere games dan deze zijn bijna niet denkbaar.
Wa-hoo! Kijk hieronder een voorproefje van deze supergame.

super mario 3d

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft de game Super Mario 3D All Stars én een Mario-goodiepakket weg! Hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Reageer voor 15 december 2020 onder aan deze pagina*. Vertel welk personage uit Mario jij wel zou willen zijn. Wie weet win jij dit supertoffe prijzenpakket (t.w.v. €90,-). De allerleukste game voor het hele gezin. Succes verzekerd!

Ben jij superfan van Mario Kart en heb jij altijd al wel eens in je eigen kart door de straten willen scheuren? In Tokyo deden ze dat!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.