ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de gloednieuwe Zo Zit Dat kun jij je storten op een kronkelende landzoeker. Deze keer is het aan jou de taak om de verschillende landen in de woordzoeker te vinden en van de overgebleven letters een ander Europees land te vormen. Weet jij welk land dat is? Dan maak je kans op een Space Scooter!

Vlieg door de straten met jouw Space Scooter!

Maak jij binnenkort indruk met deze supergave step? De Space Scooter X580 heeft alles wat jij in een step zoekt! Hij gaat snel, is superstoer en je kunt ook nog eens kiezen tussen drie kleuren. Kies jij voor wit, zwart of roze? Met deze step heb je jouw fiets niet meer nodig en race je door de straten. Door het heen en weer bewegen van de voetplank ga je steeds sneller en krijg je het gevoel dat je vliegt.

Nog meer goed nieuws: binnen houdt de Space Scooter-fun niet op. Download deze app en je maakt ook nog eens kans op een Meet & Greet met stervoetballer Lionel Messi!

Zo maak je kans

Weet jij het antwoord op de doordenker van Zo Zit Dat 13? Vul het overgebleven land vóór 15 december 2020 onderaan deze pagina in*. Dan maak jij kans op een supervette Space Scooter (t.w.v. 139,95). Dat wil je!

Nog meer winnen? Check de andere winacties hier!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.