ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Van 27 oktober tot en met 1 november 2020 is het Wildlife Film Festival Rotterdam. En dit jaar kun je de films in de bioscoop én thuis zien! Zo Zit Dat mag drie inlogcodes weggeven om de film Spy in the Wild thuis op de bank te bekijken. En om die te winnen hoef jij maar één vraag te beantwoorden. 

Spy in the Wild

In deze gigagave film onderzoeken robots die lijken op dieren het gedrag van andere dieren die leven in de tropen. Deze spionwezens zien er niet alleen uit zoals de dieren die ze filmen, ze gedragen zich ook zoals zij. De robotachtige lookalikes worden door de dierenfamilies geaccepteerd en filmen niet alleen vanuit een intiem perspectief, maar gaan ook interactie aan met de dieren. In deze film krijg je een kijkje in de wereld van de wilde dieren. Bekijk de wereld door de ogen van de dierenspionnen en ga mee op avontuur.

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft drie inlogcodes weg! Reageer voor 26 oktober 2020 onderaan deze pagina en vertel welk dier jij van dichtbij in de gaten zou willen houden*. Wees er snel bij en hou je mail goed in de gaten, want je kunt de film alleen tussen 27 oktober en 2 november 2020 bekijken!

Nog meer winnen? Kijk hier welke winacties er nog meer zijn!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.