ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de gloednieuwe Zo Zit Dat kun jij je storten op een supergriezelige doordenker. Deze keer is het aan jou de taak om de woorden op de juiste plek in te vullen. Ontdek welk woord je kunt vormen van de letters in de gele vakjes en maak kans op een miniprojector! 

Licht uit, projector aan!

Altijd al je eigen thuisbioscoop willen maken? Met deze miniprojector met ingebouwde speaker kan het! Ermee gamen kan ook, want de projector heeft een aansluiting voor een gameconsole. Én je kunt een buitenbios maken, want de projector is zo klein dat je ‘m overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Met deze vette prijs maak je iedereen blij!

Zo maak je kans

Weet jij het antwoord op de doordenker van ZZD 12? Vul de oplossing vóór 16 november 2020 onderaan deze pagina in*. Dan maak jij op een miniprojector met ingebouwde speaker van MegaGadgets (t.w.v. € 49,95). Dat wil je!

Kun je niet wachten? Je maakt makkelijk zelf je eigen thuisbioscoop! Lees hier hoe.

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.