ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op 14 oktober is het zover! Dan komt de bioscoopfilm Jackie & Oopjen uit. Zo Zit Dat geeft voor deze supergrappige film vier keer twee bioscoopkaartjes weg. En om die te winnen hoef jij maar één vraag te beantwoorden. 

Jackie en Oopjen

Tijdens een bezoekje aan het Rijksmuseum weet de 12-jarige Jackie niet wat haar overkomt: Rembrandts beroemde schilderij van Oopjen Coppit komt plotseling tot leven! Oopjen, die inmiddels zo’n 400 jaar oud is, komt terecht in een wereld die ze niet kent. Waarin bijvoorbeeld bier niet meer het gangbare dagelijkse drankje voor de hele familie is. Waarin we weten dat je een banaan eerst moet pellen voordat je hem kunt eten. En waarin we onze behoefte op de wc doen, in plaats van in een willekeurige bloempot. Het zorgt voor hilarische momenten, maar brengt Jackie ook in de problemen. Want hoe gaat ze die wereldvreemde Oopjen ooit verborgen houden voor haar moeder?

Ben jij benieuwd naar deze film? In de trailer zie je alvast een grappig voorproefje!

Jackie & Oopjen

Zo maak jij kans

Zo Zit Dat geeft vier keer twee bioscoopkaartjes weg! Reageer voor 20 oktober 2020 onderaan deze pagina en vertel met welk historisch figuur jij wel een dagje op pad zou willen*. Dat kan een wereldberoemde historische held zijn, of bijvoorbeeld iemand die ooit heel belangrijk was in jouw dorp of familie. Jackie & Oopjen laten zien dat vroeger en nu prima samengaan!

Nog meer winnen? Kijk dan op deze pagina!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.