ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het maakt niet uit hoe oud jij bent, iedereen kan een bizar record binnenslepen! Zo heeft de 14-jarige Isaac uit Amerika de grootste mond(opening). Als deze jongen zijn waffel opentrekt, ontstaat er een gapend gat van 9,32 centimeters! Dit is een van de duizenden sensationele records in het nieuwste Guinness World Records boek. Goed nieuws: jij kunt dit toffe boek winnen!

Guinness World Records boek

Dé jaarlijkse sensatie voor jong en oud: het Guinness World Records boek. Ook in de editie van dit jaar staan duizenden verbazingwekkende records en barst uit zijn voegen van te gekke foto’s. Ontmoet in deze spiksplinternieuwe, Nederlandstalige editie de meest verbluffende recordhouders: de recordhouder in satéprikkers breken, degene met de meest bizarre piercings en tatoeages en de jongen die de grootste prijzenpot met gamen binnensleepte!

In deze editie staat het spectaculaire heelal centraal. Breng de schitterende beelden tot leven met augmented reality! Hoe dat werkt? Scan met een speciale app op je smartphone de pagina van het boek. De scan ‘leest’ de afbeeldingen en laat ze op je telefoon bewegen. Op die manier lijkt het alsof de pagina voor jouw neus tot leven komt.

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft vijf keer het Guinness World Records 2021 boek weg! Reageer voor 22 september 2020 onder aan deze pagina*. Vertel welk grappige record jij wel wilt breken. Wie weet win jij dit supertoffe boek (t.w.v. €24,99) bomvol records. Het allerleukste boek voor het hele gezin. Succes verzekerd!

Recordverkoop

Het Guinness World Records boek is elk jaar weer één van de best verkochte boeken ter wereld. Het geniale brein achter deze boekenreeks is meneer Beaver. Hoe hij op dit idee kwam? In het jaar 1951 is meneer Beaver met een vriend op jacht. De jacht zit niet mee en hij mist de ene na de andere prooi. De dieren zijn hem te snel af! Teleurgesteld gaat hij naar huis. In zijn hoofd borrelt een belangrijke vraag op: welke vogel vliegt het snelst weg? Thuis krijgt hij een ingeving: hij gaat een boek maken met allerlei wereldrecords! Meneer Beaver had niet kunnen bedenken dat zijn boek na 60 jaar nog zo’n groot succes zou zijn. Maar hij heeft zeker weten een recordserie op zijn naam!

Ben jij van plan een van de duizenden records verbeteren? Slechts 8% van alle inzendingen wordt goedgekeurd door de strenge en professionele jury van Guinness World Records!

Hou jij meer van actie dan van lezen? Los de schoolzoeker in Zo Zit Dat editie 10 op en win een eigen robot!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.