ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de gloednieuwe Zo Zit Dat kun jij je weer storten op een ingewikkelde doordenker. Deze keer is het aan jou de taak om alle woorden terug te vinden in de schoolzoeker. Wie weet win jij een Silverlit MacroBot!

Silverlit Macrobot

Je eerste stap naar robotica! Deze robot kan balancerend op zijn wielen alle kanten op bewegen, terwijl zijn ogen in drie verschillende kleuren oplichten. De robot kan ook teksten opnemen en die in zijn Macrobot robotstem herhalen.

Eén sapje, graag!

Met de controller kun je de robot allerlei voorgeprogrammeerde acties laten uitvoeren en hij kan communiceren met andere MacroBots. Je kunt de robot zelfs vragen om een pakje drinken te pakken. Hij kan een gelopen route onthouden en deze route foutloos herhalen. Al rijdend kan hij zelfs een drankje komen brengen! ‘Eén sapje, graag!’

macrobot

Zo maak je kans

Weet jij het antwoord op de doordenker uit Zo Zit Dat 10? Vul de oplossing voor 22 september 2020 onder aan deze pagina in*. Dan maak jij kans op een Silverlit MacroBot van Spectron Toys (t.w.v. €49,99). Wie weet hoef jij binnenkort niet meer zelf je drinken uit de keuken te halen, maar heb jij daar je hulpje voor!

Nog meer winnen? Kijk hier!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.