ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de tips van Zo Zit Dat hoef jij je nooit meer te vervelen! In de rubriek Verboden te vervelen lees je deze maand over de film The Secret Garden. En goed nieuws: jij kunt bioscoopkaartjes én een boek winnen!

The Secret Garden

Als de ouders van Mary overlijden, gaat ze bij haar oom in Engeland wonen. Haar oom woont in een gigantisch huis met honderden kamers en enorme tuinen! Samen met haar neef ontdekt Mary een mysterieuze deur die al superlang niet meer is geopend. Wat vindt ze in de geheime tuin die erachter ligt? Bekijk ook de trailer van deze superspannende film!

The Secret Garden

Je maakt niet alleen kans op bioscoopkaartjes, maar ook op het boek The Secret Garden: de filmeditie! Het speciale aan de filmeditie zijn de schitterende illustraties in het boek. Daarmee kun jij samen met je vrienden en familie na de film nog eens diep in het verhaal duiken.

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft drie keer twee bioscoopkaartjes én een boek weg! Reageer voor 8 september 2020 onder aan deze pagina en vertel met wie jij het liefst naar deze film gaat*. Zo maak jij kans op twee bioscoopkaartjes én het filmeditie boek (samen t.w.v. €37,-).

Nog meer winnen? Kijk hier!

* De adresgegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de prijsverstrekker. Die zal het adres alleen gebruiken voor het opsturen van de prijs.