ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de tips van Zo Zit Dat hoef jij je nooit meer te vervelen! In de rubriek Verboden te vervelen lees je deze maand over het boek Reis om de wereld in infographics. En goed nieuws: jij kunt het winnen!

Reis om de wereld

Emma gaat op wereldreis en… jij mag mee! In het boek Reis om de wereld ontdek je allemaal toffe weetjes over andere landen. Welke huisdieren hebben ze in Afrika? Waarmee ontbijten ze in Korea? En krijgen kinderen meer huiswerk in Nederland dan in de Verenigde Staten? Kortom, een boek stampvol interessante weetjes over de hele wereld die op een superleuke manier zijn getekend. Perfect leesvoer voor een onvergetelijke vakantie!

Zo maak je kans

Zo Zit Dat geeft vijf keer het boek Reis om de wereld in infographics weg! Reageer voor 25 augustus 2020 onderaan deze pagina en vertel waarom jij het boek wilt winnen! Wie weet win jij wel dit supertoffe boek (t.w.v. € 19,99) bomvol weetjes. Enne… wedden dat de rest van de familie ook blij is als je wint? Dit boek is namelijk fantastisch om samen in te duiken.

Infographic

Reis om de wereld in infographics, wat zijn eigenlijk infographics? In-fow-gre-fiks, zo spreek je dat uit! Het woord komt uit het Engels en betekent ‘informatieve illustratie’, oftewel een plaatje vol informatie. Een infographic is een verzameling van afbeeldingen en grafieken met zo min mogelijk tekst. Je kunt de informatie makkelijk en snel in je opnemen. En hoe leuk: je vindt er elke maand een in Zo Zit Dat!

Meer winnen?

Wist je dat je in Zo Zit Dat elke maand winacties vindt? Zo kun je deze maand ook kans maken op een Nintendo Switch Lite mét de game Animal Crossing: New Horizons! Wat je daarvoor moet doen? Je ziet het hier!

Zeker zijn dat jij dit boek héél snel in huis hebt? Dan kun je het natuurlijk ook kopen. Klik hier voor meer info!

Bron geluidsfragment: WikiWoordenboek