ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zeker niet! Apen hebben een groot voordeel hoog in de bomen. Hoogtevrees zou heel onhandig zijn!

Dubbel geluk

Ver boven de grond zijn ze veilig voor hun vijanden op het land. Hun vijanden zijn bijvoorbeeld panters, luipaarden, maar ook slangen en krokodillen. Boven in de bomen zitten ook nog eens lekkere vrachten, daar zijn apen dol op! Yum!

Levensgevaarlijk

Mensen stammen af van de aap, maar toch genieten wij een stuk minder van hoogte. Sommige mensen zijn al bang als ze op een stoel staan! Maar goed ook, want de mens is helemaal niet gemaakt om in bomen te klimmen. Wij kunnen niet aan onze armen slingeren en hebben geen voeten met grijptenen zoals apen. Hoogtevrees zorgt er voor dat we niet al te gevaarlijke dingen doen, wel zo veilig!

Heb jij ook hoogtevrees? Dan krijg je hier vast de rillingen van!

Nog meer te gekke weetjes? Klik hier of koop de nieuwste Zo Zit Dat nu in de winkel!